|
טלפון | : | 050-6876728 |
ארגנטינה – היסטוריה וגסטרונומיה
עדרי הבקר הובאו מאירופה ליבשת דרום אמריקה בכלל ולארגנטינה בפרט במאה ה-19 ואילך ע"י הכובש הספרדי. גידול הבקר הסתייע במישורים האינסופיים של ארגנטינה בהם גדל העשב הירוק והרך, המהווה מזון עשיר התורם להשבחת הגזעים הטובים של עדרי בקר לבשר. בתחום הגסטרונומי ארגנטינה מוכרת בעולם כולו בגלל האסדו. את התמונה הקולינארית משלימים היבטים אחרים ופחות ידועים, המרחיבים את היריעה מהמנה הראשונה ועד הקינוח בכל שולחן ארגנטינאי מצוי. |
|||||